Të gatuash pulë në zyrë (VIDEO)

Të gatuash pulë në zyrë (VIDEO)

Për të gjitha gratë që janë në punë është e vështirë gjetja e kohës për të gatuar dhe shpesh kthehet e lodhshme.

Ms Yeah, një grua japoneze arrin që ta bëjë këtë edhe gjatë orarit të punës dhe jo një gatim dosido, por një pulë të majme dhe të pjekur mirë.

Ajo publikoi në shenjë parodie videon në kanalin e saj në Youtube, kur ka marrë rreth 2 milionë klikime.

Lifestyle