Qeveria merr 78 vota

Pas 21 orësh diskutime e debati, Kuvendi votoi me 78 vota pro e 51 kundër kabinetin e ri qeveritar të drejtuar nga Edi Rama dhe programin e tij qeverisës për 4 vitet e ardhshme.

Politikë