Klandestinët hyjnë nga mali, kapen 85 refugjatë në dy javë

Rikthehet fluksi i emigrantëve të paligjshëm nga vendet arabe dhe te lindjes që tentojnë të kalojnë përmes Shqipërisë në shtetet e Bashkimit Europian.

Kronikë/Aktualitet