Ndërtimi në Butrint, Bojaxhi: Ta menaxhojë vetë parku

Forumi për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore mbështet përmirësimin e cilësisë së shërbimeve që ofron Parku Kombëtar i Butrintit, por këto shërbime nuk duhet të bëhen si një marrëveshje mes politikës dhe grupeve të biznesit.

Kronikë/Aktualitet