Frekuencat

Në Shqipëri

Nr
Pika e transmetimit
UHF
Zona e mbulimit
1 Ardenice 59 Rrethet Fier dhe Lushnje
2 Ballsh 59 Rrethi Mallakaster
3 Berat 31 Rrethet Berat dhe Kucove
4 Burrel 26 Rrethi Mat
5 Durres 58 Rrethet Durres, Kruje dhe Kavaje
6 Erseke 23 Rrethi Erseke
7 Fushe Dajt 36 Rrethi Tirane
8 Gramsh 26 Rrethi Gramsh
9 Himare 41 Rrethi Vlore
10 Kerculle 35 Rrethi Gjirokaster
11 Koder Ishem 60 Rrethet Ledhe dhe Kurbin
12 Librazhd 58 Rrethi Librazhd
13 Mile 54 Rrethi Sarande
14 Morave 58 Rrethet Korce dhe Devoll
15 Permet 53 Rrethi Permet
16 Peshkopi 42 Rrethi Diber
17 Petresh 52 Rrethi Elbasan
18 Pogaj 49 Rrethi Kukes
19 Pogradec qytet 54 Rrethi Pogradec
20 Puke 24 Rrethi Puke
21 Rreshen 23 Rrethi Mirdite
22 Skrapar 49 Rrethi Skrapar
23 Sopot 45 Rrethi Delvine
24 Tarabosh 36 Rrethi Shkoder dhe Malesi e Madhe
25 Tepelene 68 Rrethi Tepelene
26 Zvernec 52 Rrethi Vlore
27 Çervenake 53 Oher, Pogradec, Moker

Në Europë

SatelitiEutelsat W2
Pozicioni16 Grade Lindje
Frekuenca10,762 MHz
Symb ol Rate27,500
Fec3/4
ModulimiQPSK
PolarizimiHorizontal
Video FormatMPEG-2